Avaliações de Namaste India Spijkenisse

Avaliações recentes

5.0
Hardeer
26 fevereiro 2024

Vol van smaak, SUPER SNEL bezorgd, alles nog heel warm aangekomen. Echt een aanrader.

Leon Dreyer
26 fevereiro 2024

Lekker geurige eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco boogerd
12 fevereiro 2024
Frits
11 fevereiro 2024

De tikka Masala was erg lekker, de butter chicken vindt ik best flauw van smaak. Zelf zou ik ook geen kipfilet gebruiken, maar kippendij filet. Verder vindt ik het best prijzig voor de hoeveelheid die je krijgt, het was een 1 persoons maaltijd a 19€

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L.Jongejan
5 fevereiro 2024

Inmiddels een aantal keer besteld en tot nu toe heel erg goed bevallen. Zeer vriendelijk personeel. Ik ga zeker vaker bestellen. Ik ben ook zeer benieuwd naar alle andere gerechten die ik nog niet geproefd heb :-)

Appie
4 fevereiro 2024

Eten was goed

Jeffrey
4 fevereiro 2024

Smaak van het eten was erg goed echter prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Vond de portie grote erg matig voor een bestelling van €30,00. Bij dit type keuken verwacht je dat je gemakkelijk en zeker tegen die prijs er met twee personen van kan eten en dat gaat dus echt niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BG
3 fevereiro 2024

Heerlijk eten, pittig is ook echt pittig. Helaas duurde dit keer de bezorging langer dan 2 uur. Restaurant was ook telefonisch onbereikbaar. Ik ga er vanuit dat er overmacht was maar ik vond het wel vervelend. Als ik vantevoren had geweten had ik elders mijn eten gehaald/besteld

Sjoerd
2 fevereiro 2024
Toon
29 janeiro 2024
BB
29 janeiro 2024

Het milde eten was beslist niet mild. Jammer zag er goed uit maar was niet eetbaar.

Steve
28 janeiro 2024

U heeft heerlijke vegetarische gerechten maar Veg Biryani was niet lekker.

Ron
28 janeiro 2024

Na 2 weken voor de 2e keer eten besteld. Eten: Eten is smakelijk en zeker een aanrader. Bezorging: Dramatisch. Vrijwel zelfde ervaring als 2 weken geleden. Ca. een uur na de afgesproken tijd maar eens gaan bellen. Een vriendelijke dame gaat er achteraan en geeft aan nog terug te bellen. Vlak daarna staat de vriendelijke bezorger voor de deur. Ik kan het eten echt aanraden maar qua bezorging een absolute onvoldoende. Echt zeer irritant. Jammer en blijkbaar geen toeval.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kim
27 janeiro 2024

Er was iets niet geleverd, maar is snel alsnog bezorgd. Eten is heerlijk

Jonathan
25 janeiro 2024
Laura
22 janeiro 2024

Heerlijke vegetarische gerechten. De bezorging was sneller dan verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rob
21 janeiro 2024

Voor eerste keer besteld. Het eten was zeer goed en lekker. De bezorger was keurig op tijd. Zal zeker vaker bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

BG
20 janeiro 2024

Een deel van de bestelling was vergeten, na contact opgenomen te hebben heeft Namaste het keurig opgelost. De kwaliteit van het eten is goed, het was erg lekker.

Kamil
20 janeiro 2024

Very tasty and flavourful

Sylvia
15 janeiro 2024

Het was weer lekker en netjes op tijd klaar.

Ron
13 janeiro 2024

Voor het eerst besteld hier. Eten: Eten is zeer, zeer smakelijk. Een echte aanrader. Gaan we zeker herhalen, er is nog veel te “ontdekken”. Bezorging: Dramatisch. Een uur na de afgesproken tijd maar eens gaan bellen. Een bijzonder vriendelijke dame gaat er achteraan en belt enkele minuten later terug om een update te geven en belt daarna nogmaals om te checken of het eten er inderdaad is nu. Bezorger ook vriendelijk en correct. Helaas blijkt het nagerecht er niet bij te zitten en ook dit komt later alsnog. Had eigenlijk 1 ster willen geven voor het bezorgen maar door de snelle actie name en vriendelijkheid van de medewerkers dan alsnog 2 sterren.

Chris
13 janeiro 2024

Fantastisch lekker gegeten!

Mar
11 janeiro 2024

Zeker een aanrader. Heerlijke maaltijden (mild, maar smakelijk gekruid) meer dan voldoende, en bezorging ruim op tijd.

Samantha
10 janeiro 2024

Nog net voor sluitingstijd eten besteld. Eten was er vrij snel. Vriendelijke bezorger. Het eten was erg lekker, goed op smaak. Ik bestel hier zeker nog een keer!

Leonie
8 janeiro 2024
Petra
7 janeiro 2024
Denise
7 janeiro 2024

Heerlijk! De samosa’s zijn super flaky en heerlijk. De kip korma en kip biryani waren super lekker! Kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk was. Bezorging was ook top- kwam mooi op de aangegeven bezorgtijd aan. Aan te raden!

Duncan Remmerswaal
7 janeiro 2024

Heerlijk gegeten, geen kleine porties en een lieve bezorger.

San
6 janeiro 2024

1ste keer hier besteld. Voor herhaling vatbaar. Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Eten was warm en goed bereid. Smaken zin goed en prima. Echt de Indiase smaken. Kwaliteit ook goed. Ben voor de milde spicy variant gegaan en dat goed. Niet te pittig. Naast alle Italiaanse, grillrooms en Surinaamse keukens enz vind ik dit wel een toevoeging voor Spijkenisse qua variatie. Zou hier zeker nog een keer bestellen.

Emese
5 janeiro 2024

Voor het eerst hier besteld en heel tevreden. Heerlijk eten, goede porties en lekker spicy. Voor herhaling vatbaar 😀

Nicolai
3 janeiro 2024

Precies op tijd, vriendelijke mensen, en heerlijk eten!

Freek
27 dezembro 2023

Alles top op smaak

Appie
24 dezembro 2023

Lekker eten !!!!

Ganzeboom
20 dezembro 2023

We vonden de 2 verschillende gerechten veel op elkaar lijken qua smaak. Medium pittig was prima. Beide gerechten waren echt veel te zout!! De bezorging was op tijd. Een naanbrood ontbrak maar deze werd binnen 10 minuten alsnog geleverd. Het naanbrood en de rijst waren heerlijk. Het eten was ook goed warm. Vanwege het zout zou ik niet nog eens bestellen hier.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marc
13 dezembro 2023

Bezorgen duurt soms wat langer maar het heerlijke eten maakt alles goed. Echt een fantastische toevoeging aan Spijkenisse!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leonie
9 dezembro 2023

Wij zijn echt liefhebbers van indiaans eten. Gisteren hebben we de kipkorma getest met naan en samosa. We hebben heerlijk gegeten super blij dat jullie in Spijkenisse zitten.

Gloria
9 dezembro 2023

Super lekker! Vooral de samosa's zijn echt een aanrader!

Dennis
8 dezembro 2023

Wederom heerlijk... ik kan dit elke dag wel eten!

Luiks
5 dezembro 2023

Top !!!!

Fleur
5 dezembro 2023

Was weer héérlijk

Thomas
4 dezembro 2023

- bezorging duurde wat lang. + Eten was heel erg lekker en authentiek, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Christa
4 dezembro 2023

Was het wachten meer dan waard. Heerlijk op smaak, bestel hier zeker vaker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fred Hor van der
4 dezembro 2023

De smaken waren wederom super van de de diversen gerechten.

Simone
29 novembro 2023

Wij hebben 4x besteld de afgelopen maand, kwaliteit vd gerechten was iedere keer heel goed! Bezorging was 2x 30 min. later dan aangegeven en 2x op de aangegeven tijd. We houden er bij het bestellen nu rekening mee dat het wat langer kan duren dan de aangegeven tijd, zeker op drukke dagen. De gerechten zijn smaakvol en goed warm ook als het wat later bezorgd wordt.

Sylvia Nonnekes
27 novembro 2023

Het was wederom heel goed van smaak en vers.

Judy Pot
26 novembro 2023

Jullie kwamen meer dan 20 minuten later dan jullie in de mail aangekondigd hadden. En toen bleek dat de naan er niet bij zat..... Moesten we gaan eten zonder naan of het eten koud laten worden en het eten met naan? Na een kwartier zijn we maar gaan eten en kwam de naan toen ook na een poosje ... Maar aan alleen een verontschuldig..... Had er op z'n minst iets extra's bij gedaan voor het ongemak. Ik heb nu spijt van mijn vooraf gegeven fooi, want die hebben jullie NIET verdiend

Carla De Haas
25 novembro 2023

Echt zo heerlijk!!!

Peter Luiks
23 novembro 2023

Perfekt als altijd !!!

F
23 novembro 2023

Heerlijke gerechten, bestel regelmatig, altijd even lekker. Echt een aanrader!

Çil
19 novembro 2023

👌🏽💯

Dennis
17 novembro 2023

Ik kan dit elke dag eten.... goeie kwaliteit en heerlijk eten!!

John Luiks
16 novembro 2023

Perfekt !!

Rozh
14 novembro 2023

Voor het eerst besteld Super lekker

Marco philips
13 novembro 2023

1e keer butter chicken besteld , was bijzonder lekker Dit keer mix grill , wij vonden de kip erg droog , smaak was wel prima Bezorging was op tijd en de bezorger zeer vriendelijk

Yasirah
12 novembro 2023

Heel erg lekker.

Daniëlle
6 novembro 2023

Ik had een kip korma besteld, maar die heb ik volgens mij niet gekregen. Er zaten in ieder geval geen amandelen en rozijnen in. Op zich was het alsnog wel lekker, maar ik krijg toch liever wat ik bestel.

Marjolijne Lewis
5 novembro 2023

Heerlijke gerechten, vlotte bezorging.

Fred Hor van der
5 novembro 2023

Dit restaurant is een aanwinst voor Spijkenisse. Bij binnenkomst komen de heerlijkste geuren je tegemoet. De bestelling was op de afgesproken tijd gereed. De gerechten waren fantastisch en goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Owais Farooqi
3 novembro 2023
Ansar
3 novembro 2023

Super lekker, erg snel en grote porties. Het beste en gezondste wat je kan bestellen.

Eili
2 novembro 2023

Eten was heerlijk, porties waren groot en het eten was klaar goed op tijd voor afhalen. Echt een aanrader!

Çil
29 outubro 2023

👍🏽👌🏽

Awinash
29 outubro 2023

Als een kenner van de Indiase keuken, kan ik zeggen dat het eten echt heel goed is hier. Vooral de Biryani is geweldig. Ik kom zeker weer terug.

Fleur
24 outubro 2023
Ashwin
23 outubro 2023

Het was weer smakelijk eten,net als vorige x.goed restaurant aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco philips
22 outubro 2023

Het eten is heel lekker , echt voor herhaling vatbaar Enige kritische opmerking , eten werd drie kwartier later bezorgd dan gepland stond

Annelies
18 outubro 2023

Het was zalig!

S. Rijken
16 outubro 2023

Voortreffelijk eten! Goed verpakt, lekker warm, ondanks de vertraging van 50 minuten, zonder berichtgeving. Met name dat laatste is jammer. Voor de rest; heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ashwin
15 outubro 2023

Super restaurant echt een aanrader, Eten was om te smullen.tot volgende x

Nasser
14 outubro 2023

Het eten was erg lekker en voldoende en verdiende 5 sterren. Het duurde meer dan een uur om het eten te bezorgen, en het restaurant verontschuldigde zich en gaf ons een heerlijk dessert.

Owais Farooqi
13 outubro 2023

Lekkerste cheese paratha en lekkerste gulab jamun die ik ooit heb gegeten. Fantastisch, perfect, uitstekend. Voortaan bestel ik cheese paratha en gulaab jamun bij Namaste India. Mijn complimenten aan alle medewerkers van Namaste India. Aanrader. Cijfer: 10